Jak může zázvor podpořit naše zdraví?

Jak může zázvor podpořit naše zdraví? Dostaňte ho do těla chutným YUZU nápojem
U rostliny zázvor se používají její oddenky. Ty se již po celá dlouhá staletí využívají jako lék, během vaření, nebo pro přípravu chutných nápojů. Setkáme se s nimi jako s vůní v kosmetickém průmyslu.


Zdravotní přínosy oddenku zázvoru
Oddenek obsahuje aromatické látky, esenciální oleje, které mu propůjčují jeho typickou vůni, gingerol, který může za jeho typicky štiplavou chuť, ale také je bohatým zdrojem vitamínů ( A, B1, B2, B6, C,) a některých tělu prospěšných minerálů (sodík, draslík, hořčík, vápník, fosfor, měď, mangan, železo). Zázvor má blahodárný vliv na náš organismus. Podporuje normální funkce dýchací soustavy, ovlivňuje naši přirozenou obranyschopnost, dodává energii, vitalitu a duševní pohodu, příznivě působí na kardiovaskulární systém, podporuje zdravější metabolismus a s ním spojené hubnutí, má blahodárný vliv na dobré trávení. Bojuje proti nevolnostem. Pomáhá s regulací krevního cukru a představuje skvělé koření do domácí kuchyně. Ceněné jsou jeho antioxidační vlastnosti, díky kterým třeba pročišťuje krev.


Pochutnejte si na YUZU TEA & YUZU ZÁZVOR
Yuzu Ginger Tea představuje neodolatelnou kombinaci několika chutí. Obsahuje zázvor, citrusové plody YUZU a med. Tělu dodá i potřebný vitamín C. Poskytne energii a nastartuje imunitu. Má skvělou chuť a vůni, která vám vykouzlí úsměv na rtech. Yuzu Ginger Tea je zážitek z exotických chutí, na kterém si dokonale pochutnáte a navíc podpoříte svoje zdraví.

Dalším produktem z kategorie YUZU je YUZU & ALOE .

Yuzu Aloe Tea nabízí extra porci vitamínu C, antioxidantů, minerálů a prospěšných enzymů. Jedná se o lahodný a velmi osvěžující
nápoj, který je plný vitality a energie. Připravuje se z ručně zpracovaného gelu Aloe Vera a čerstvých plodů plných exotiky, citrusů Yuzu. Pochutnejte si na jeho příjemné a vyvážené chuti, která v sobě kombinuje exotickou vůni a vaší mysli dodá příval energie.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz