Co je to lysin a jakou má v těle úlohu?

Co je to lysin a jakou má v těle úlohu?
Aby naše tělo správně fungovalo, potřebuje nejen živiny, ale i celou řadu dalších látek. Patří mezi ně také esenciální aminokyseliny. Jednou z nich je lysin .


Co je lysin a jaké nabízí účinky?
Jak již bylo řečeno výše, lysin se řadí do skupiny aminokyslein. Naše tělo si jej nedokáže vytvořit samo a je tedy potřeb jej doplňovat stravou.


Proč je pro naše tělo důležitý?

Podporuje normální růst, budování svalové hmoty a tvorbu karnitinu. Ten má podíl na rychlejším spalování tuků a jejich přeměně na energii, kterou pak tělo využívá. Dostatečné množství lysinu společně se zinkem podpoří imunitní systém a udržuje počet bílých krvinek v normálním stavu. To je důležité především i lidí vyššího věku, kdy počet bílých krvinekklesá.


Mezi další benefity, které lysin nabízí, patří podpora tvorby kolagenu, pomoc při snižování hladiny krevního cukru nebo podpora udržování fyziologických hodnot krevního tlaku.

Pomoc pro lepší fyzický výkon
Potřebujete-li zlepšit fyzický výkon, dodejte tělu potřebné množství lysinu. Ten představuje stavební prvek bílkovin, podporuje regeneraci a budování svalů a může efektivně ovlivnit spalování tuků.


Pomoc v boji proti oparům
Lysin má důležitou roli při produkci karnitinu. Ten má odpovědnost za přeměnu tuků na energii a udržuje správnou hladinu lipoproteinů cholesterolu. Lysin má aktivní účinky proti vzniku oparů a to díky svým antibakteriálním vlastnostem, které mohou aktivně bojovat proti již vzniklým oparům. Kromě toho funguje i jako prevence a to díky podpoře imunitního systému.


Adelle Davis Lipozomální Lyzin AKUT
Adelle Davis Lipozomální Lyzin AKUT podporuje hojení herpesu (oparu) a také eliminuje jeho výskyt v budoucnosti. Pomáhá při tvorbě kolagenu, který se nachází v pokožce. Napomáhá ke správnému vstřebávání vápníku. Je účinným pomocníkem při stavbě kostí a svalů. Podporuje správné fungování imunitního systému a přispívá k celistvosti cév a jejich hojení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz